YHTEISTYÖ

Kumppaniksi?

Etsitkö yhteistyökumppania, jonka avulla tavoitat juuri sinulle tärkeän kohderyhmän?

Teemme yhteistyötä sivustolle sopivien, meitä ja lukijoitamme kiinnostavien yritysten, brändien ja toimijoiden kanssa. Jokainen yhteistyö on yksilöllisesti räätälöity kokonaisuus.

Mahdollisia yhteistyömalleja ovat esimerkiksi:

  • Haastattelut
  • Brändiesittelyt
  • Työhuonevierailut
  • Palvelun testaukset
  • Tapahtumatuotanto ja -kuvaus
  • Vaikuttajamarkkinointi
  • Nettisivumainonta

Ota yhteyttä

Yhteydenotot, juttuvinkit ja kaupalliset yhteistyöt:
Laura Juntunen, päätoimittaja
laura@kaupunnimedia.fi
Ouluuks, juttuvinkit ja kaupalliset yhteistyöt:

Päivi Mäkelä, toimituspäällikkö
paivi@ouluuks.fi

Näytteitä

Yhteistyön tavoitteena oli tuoda Kekäleen tarinaa, arvoja ja uutta Oulun myymälää oululaisille tutuksi. Lisäksi teimme yhteistyötä Helsingin myymälän avajaisten yhteydessä. 

Yhteistyön sisältö: julkaisut Ouluuksin somekanavissa, Instagram-arvonta, artikkeli, asiakkaiden kuvaaminen Kekäle Triplan myymälässä.

Eetu Karppanen / eCommerce Manager / Kekäle:

”Yhteistyö Ouluuksin kanssa oli erittäin sujuvaa ja helppoa. Asiakkaan roolissa on miellyttävää tehdä yhteistyötä niin, että ulostulevat sisällöt ovat korkealaatuisia, brändin mukaisia ja kuitenkin samalla rehellisiä. Voin vaan vilpittömästi suositella!”

Miesten vaatteiden second hand -liike Ullakon yrittäjät ottivat yhteyttä perustaessaan uutta liikettä Ouluun. Tavoitteena oli saada liikkeelle näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. 

Yhteistyön sisältö: julkaisut Ouluuksin somekanavissa, Instagram-arvonta ja artikkeli.

Jenna Moilanen ja Iiris Salminen / yrittäjät / Ullakko:

”Yhteistyö Ouluuksin kanssa oli helppoa ja mukavaa. Kaikki tapaamiset oli helppo järjestää ja ajatukset sisällöistä meni heti kaikilla yksi yhteen. Ennen kaikkea tapaamiset oli hauskoja ja työskentely Päivin kanssa oli sujuvaa. Saimme juuri sellaista näkyvyyttä, jota toivoimmekin.”

Yhteistyön tavoitteena oli saada Luilla-vaatebrändille näkyvyyttä, kertoa heidän yritystarinansa ja mainostaa heidän uutta vaatemallistoaan Ouluuksin seuraajille. 

Yhteistyön sisältö: julkaisut Ouluuksin somekanavissa.

Niklas Puurunen, Miika Juutinen ja Sakari Lyytikäinen / yrittäjät / Luilla Clothing:

”Yhteistyö Ouluuksin kanssa tuli sopivaan saumaan kesän mallistomme julkaisun yhteyteen ja saimmekin sitä kautta tavoitettua laajasti meille sopivaa kohderyhmää. Yhteistyö oli kokonaisuudessaan todella sujuva ja mukava setti aina kuvauksista haastatteluihin sekä yhteistyöpaketin suunnitteluun.”

Close Menu