5 kysymystä tyylistä: Liina Holmes

Kävimme inspiroitumassa Liina Holmesin mielikuvituksellisesta ja värikkäästä tyylistä, jota määrittää päivän fiilis ja lapsuuden unelmat.

Teksti ja kuvat: Päivi Mäkelä

Liina Holmes asuu 3-vuotiaan poikansa kanssa kerrostalokodissa Oulun keskustassa.
Liina on freelance-taiteilija ja toimii visuaalisena suunnittelijana CULTISH-kollektiivissa.
Instagram @liina__baby.

1. Millainen tyyli sinulla on?

”Tyylini vaihtelee koko ajan. Se riippuu täysin siitä, millainen olo minulla kulloinkin on. Tykkään väreistä, tekstuureista ja uusien yhdistelmien kokeilemisesta. Joskus tekee mieli olla dystopia-/alien-tyttö, toisinaan värikäs keiju tai useimmiten mustaan pukeutunut #sädgrl. Annan mielikuvituksen ja mielialan päättää.”

2. Mistä hankit vaatteesi?

”Löydän vaatteeni Oulun kirppareilta. Lempikirppikseni on Kontti. Sieltä olen löytänyt aivan ihanan kirkkaan neonkeltaisen mekon ja punaisen vintage-hameen, joka on tällä hetkellä suosikkini. Kontista löytyy joka kerta kivoja koruja.”

Ihminen miljöössä, Liina Holmes
Ihminen miljöössä, Liina Holmes
Ihminen miljöössä, Liina Holmes
previous arrow
next arrow

3. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi?

”Inspiroidun 9–14 -vuotiaasta Liinasta. Tyylistä, joka olisi ollut minulle tuon ikäisenä unelmien tyyli. Nyt kun voin vihdoin pukeutua niin kuin mieli tekee, nautin siitä, että voin olla niin villi ja outo kuin haluan.

Musiikki on tietenkin iso osa inspiraatiota. Etenkin pukeutuminen Oulun elektronisiin bileisiin vaikuttaa tyyliini vahvasti. Esimerkiksi Elektorni, Elektropatio, Kupla ja Cultish -tapahtumiin voi mennä sellaisena kuin itse haluaa. Tyyliini vaikuttavat vahvasti ihmiset ja ympäristöt, jotka tukevat vapautta olla oma itsensä.”

4. Miten valitset asusi?

”Yhdistelen värejä ja tekstuureja, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä yhdessä. Kokeilen paljon erilaisia asuja ja yhdistelmiä. Välillä heittäydyn pukeutumisleikkiin, jossa pukeudun joksikin hahmoksi, jonka olen kuvitellut ja joka on ikään kuin eri versio minusta itsestäni: eri ajasta ja paikasta, ehkä eri universumista.

Hyvä asu on sellainen, jossa olo tuntuu omalta itseltä, vaikka se olisikin eri ”oma itse” joka kerta. Jos on liikaa jotain, esimerkiksi montaa väriä, paljon koruja tai monta erilaista yhdistelmää, niin sekin voi olla hyvä – kunhan asu tuntuu tasapainoiselta kokonaisuudelta.” 

liina-holmes-012
liina-holmes-011
previous arrow
next arrow

5. Liinan lempparit:

ZIVAGO – Lempibaari, johon voi vain mennä kavereiden kanssa chillaamaan tai osallistumaan tapahtumiin. Yksi kiva tapahtuma Zivagossa on Living Room Lounge.

LAITILAN LIMONE LIMETTILIMONAADI – Niin hyväääää.

@GAYCATGIRLMEMES INSTAGRAM-TILI – Jotenkin niin samaistuttava ja ihana.

OULU – Tämä kaupunki on ihana paikka, kun täällä saa tehdä kaikkea upeaa! Täällä on vapaus keksiä ideoita ja mahdollisuus kehitellä ja tuottaa vaikka mitä, koska tukea kyllä löytyy. Kaupunkina tämä on tarpeeksi iso, että täällä on kaikki mitä tarvitsee, mutta samalla tämä on tarpeeksi pieni, että on tilaa rakennella kivoja ideoita. Yhtenä esimerkkinä tästä on meidän tyttökollektiivi CULTISH. Oulussa saa myös elää rauhassa, mikä on itselleni tärkeää. Oulun kesät ovat maailman parhaita: ihana sää, puistot ja niin monta hauskaa tapahtumaa.

ISHOME – CONFESSION – Tämän hetken lempialbumi, joka on hieman synkkä ja witchy. Tässä on CULTISH-vibat kohdillaan. Kiva kuunnella kävelyllä!

liina-holmes-009
liina-holmes-010
liina-holmes-008
previous arrow
next arrow
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.

Jaa somessa

Saatat pitää myös

Close Menu