IHIMISIÄ

Kiehtovia ja ajankohtaisia tekijöitä Oulusta ja maailmalta.

ARTIKKELIT

EMVT - PMMP -tribuuttiyhtye
Ihimisiä

EMVT syntyi rakkaudesta PMMP:n musiikkiin

Kuudesta oululaisesta musiikkipedagogiopiskelijasta koostuva EMVT perustettiin tribuuttina PMMP-yhtyeen musiikille. Bändi soittaa kolmannen keikkansa perjantaina 7. lokakuuta synnyinpaikassaan 45 Specialissa.

Ihimisiä

Sanoja maan alta: A. Hannula

Kantamus- ja Kuusama -bändeissä vaikuttava oululainen musiikintekijä A. Hannula on kirjoittanut lauluja ja runoja lapsesta saakka.

10 kysymystä

10 kysymystä: Aaron Gorman

Oululaistunut irlantilainen Aaron Gorman tubettaa suomalaisista myyteistä, kansantarustosta ja historiasta. Kotoutuminen on ollut helppoa, sillä kotikaupungissa ja Oulussa on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä.

Ihimisiä

Sanoja maan alta: Kai Jaakkola

Muun muassa Deathchainin, Kürøishin ja The Duskfallin laulajana tunnettu Kai Jaakkola on tehnyt musiikkia vuodesta 1992. Lyriikat syntyvät useimmiten treeniksellä, bändikavereiden soittaessa.

Ihimisiä

Sanoja maan alta: Tatu Junno

Tatu Junno on sanoittanut lähes kaikki Hebosagil-bändin kappaleet. Vaikka ilmaisutapa on vuosien saatossa muuttunut, tekstien synkkä sävy on säilynyt.

10 kysymystä

10 Kysymystä: Antti Kurttila

Oululaislähtöinen Antti Kurttila on Dome Runnerin basisti. Tulevassa Kaupunniklubi goes Välivainio -tapahtumassa perjantaina 17.6. bändi tarjoilee industrial metallia varmalla otteella.

10 kysymystä

10 kysymystä: Susanne Kainto

Taiteilija, runoilija ja kulttuurituottaja Susanne Kainto ideoi työkseen kulttuuritapahtumia ja mukavaa tekemistä Toppilan alueelle.

10 kysymystä

10 Kysymystä: Petri Lusikka

Oululainen laulaja-lauluntekijä Petri Lusikka julkaisee 29. heinäkuuta Toivon lauluja -esikoisalbuminsa, jonka kappaleissa hän kertoo omakohtaisista kokemuksistaan toivon varaan ripustautumisesta. Lusikka esiintyy Kaupunniklubi goes Toppila hoodz -tapahtumassa perjantaina 10. kesäkuuta Koskelan suuralueen yhteisötila Alvarissa.

10 kysymystä

10 kysymystä: Siiri Aunola

Kuvataiteilija Siiri Aunolalle taiteen tekeminen on vapaa-aikaa suruista, siksi valtaosa hänen töistään piirtyy värikkäinä ja iloisina. Aunolan Mielijohde-näyttelyn avajaisia vietetään Kaupunniklubilla yhteisötila Alvarissa perjantaina 10. kesäkuuta.

Close Menu