IHIMISIÄ

Kiehtovia ja ajankohtaisia tekijöitä Oulusta ja maailmalta.

ARTIKKELIT

10 kysymystä

10 kysymystä: Iiri Vuorela

Raahelaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Iiri Vuorela kokee, että rakkaus musiikkia kohtaan on annettu hänelle jo DNA:ssa.

10 kysymystä

10 kysymystä: Aki Lajunen

Aki Lajunen on Itä-Kaakkois-Suomesta, Turun ja Helsingin kautta Ouluun muuttanut kulttuurin sekatyömies. Hän keskittyy tällä hetkellä erityisesti maalaamiseen ja kirjoittamiseen. Lajusen viimeisin taidenäyttely oli katsottavissa Piki Me Up! -galleriassa kesäkuun alussa.

Ihimisiä

Uusi Rakkaus kirmaa heinäkuussa Qstockin Oulu-lavalle

Qstock julkaisi uusia artistikiinnityksiä eilen keskiviikkona. Yksi Oulu-lavan valtaavista esiintyjistä on kuusihenkinen oululaisyhtye Uusi Rakkaus, jonka debyyttisingle Hullunkiilto julkaistiin toukokuun puolessa välissä.

10 kysymystä

10 kysymystä: Ulla Lintulampi

Aiemmin lähinnä pöytälaatikkoon kirjoittanut Ulla Lintulampi debytoi toukokuussa runolehti Loskazinen vierailevana kirjoittajana. Runojen lisäksi Lintulampi on julkaissut juuri omaa musiikkia.

Ihimisiä

Säveliä Tuirasta

Oulussa on rikas ja runsas musiikin tekemisen ja tuottamisen kenttä. Tuiralaisen Henri Arvolan kodissa tuotetaan ja miksataan kotimaisten artistien musiikkia.

10 kysymystä

10 kysymystä: Ville Larkkonen

Ville Larkkosen valokuvanäyttely Kaiho on esillä Hollihaan puiston Taidekontissa. Filmikuvista koostuva näyttely sisältää valokuvia Oulusta, Hailuodosta ja Jyväskylästä, mutta myös Venäjältä ja Keski-Aasiasta. Näyttelyn kantava voima on tuplavalotus.

10 kysymystä

10 kysymystä: Kati Niemi

Kati Niemi, artistinimeltään Katnes, on tuore, oululainen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen single Drop the mask julkaistaan perjantaina 2.4. Kappaleen juuret löytyvät Norjasta, Keipen-vuoren huipulta.

Ihimisiä

Qwälenin tekemisessä vaara on läsnä ja kuultavissa

Oululainen Black metal-bändi Qwälen onnistui soittamaan itsensä italialaisen Time to Kill – Recordsin talliin tapaamatta levy-yhtiön setiä kertaakaan kasvotusten. Kansainvälisestikin noteerattu debyyttialbumi pamahti kansalaisten kuultavaksi helmikuun puolessa välissä.

Close Menu