IHIMISIÄ

Kiehtovia ja ajankohtaisia tekijöitä Oulusta ja maailmalta.

ARTIKKELIT

10 kysymystä

10 kysymystä: Pauli Pietilä

Sanataiteilija Pauli Pietilä kiertää aktiivisesti sanataidelavoja ja kirjoittaa tällä hetkellä ensimmäistä runokirjaansa. Syvällisten sanoitusten takana piilee liminkalaislähtöinen taiteilija, joka ruokkii luovuuttaan pitämällä aistinsa herkkinä sekä pysymällä kaukana kyynisyydestä.

10 kysymystä

10 kysymystä: Joonatan Rajala

Metal punk -bändi Bonehunterin kitaristi Joonatan Rajala kuuntelee häpeilemättä Rihannaa ja Nicki Minajia, työstää omaa ambient-musiikkiprojektia ja aikoo julkaista vielä tänä syksynä myös elektronista tanssimusiikkia.

10 kysymystä

10 kysymystä: Eetu Viita

Muusikko ja runoilija Eetu Viita kirjoittaa paljon menetyksestä, kaipuusta ja ikävästä. Kirjoittaminen antaa keinon purkaa pahaa oloa ja sanoittaa aiheita, joista ei oikeastaan halua puhua.

10 kysymystä

10 kysymystä: Katariina Sarja

Tapahtumatuottaja ja taideharrastaja Katariina Sarjalle kulttuuri on melkein kuin elämäntapa. Suurimpana haaveena hänellä on oman romaanin kirjoittaminen.

Ihimisiä

Blind Channel haluaa tarjota unohtumattoman show’n

Kauas on tultu niistä ajoista, kun oululaislähtöinen Blind Channel treenasi autotallissa ja haaveili menestyksestä. Lukuisia lavoja valloittaneen bändin seuraava tavoite on todellinen läpimurto maailmalla.

10 kysymystä

10 kysymystä: Sami Mustonen

Muhoslaisen ohjaaja ja käsikirjoittaja Sami Mustosen palkittu Marras-lyhytelokuva on valittu mukaan myös Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaalien kilpasarjaan. Seuraava lyhytelokuva on jo työn alla.

10 kysymystä

10 kysymystä: Jutta Rikola

Art Director ja kuvittaja Jutta Rikola inspiroituu arkisista asioista ja piirtää mieluiten ihmisiä, erityisesti tyttöjä ja naisia. Tytöt -näyttely on nähtävillä Tuokiossa 30. syyskuuta saakka.

10 kysymystä

10 kysymystä: Kati Leinonen

Valokuvataiteilija ja Pohjoisen valokuvakeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kati Leinoselle valokuvaus merkitsee yhteyttä maailmaan, sen ilmiöihin ja ihmisiin.

Ihimisiä

Trokaristiretken linjana on linjattomuus

Trokaristiretken musiikissa voi aistia entisajan poljentoa. Aiemmin cover-sinkkuja julkaissut yhtye on ryhtynyt nyt tekemään täysin omaa tuotantoaan.

10 kysymystä

10 kysymystä: Mari Korpela

Mari Korpela ei koskaan ajatellut ryhtyvänsä yrittäjäksi, mutta nyt hän on huomannut, että juuri yrittäjänä hän on kaikkein onnellisin. Elämä ei ole enää suorittamista, vaan oman jutun toteuttamista.

10 kysymystä

10 kysymystä: Tommi Torvikoski

Tommi Torvikoski on tehnyt räppiä nimellä Olli PA jo reippaasti yli kymmenen vuotta, mutta löysi itsensä musiikillisesti vasta laulamisen myötä.

Close Menu