Ida-Maria, 31

Lauantai 3.7.2021, Titta på Tuira / Tuiran koulun edusta

”Mulla on päällä musta netistä tilattu äitiysmekko. Harmi kyllä Oulussa ei ole oikein hyvä äitysvaatevalikoima. Sitten mulla on kaulassa minun kolumbialaisen ystävän tekemä kaulakoru. Oon löytänyt nämä sandaalit Dinskon lastenosastolta. Aurinkolasit on Polaroid-merkkiset. Hispannan ja lävistyskorut oon kaikki ostanut Romeo & Juliasta. Siellä on ihana palvelu!

Raskaus vaikuttaa tällä hetkellä mun tyyliin. Puen lähinnä vaatteita sen mukaan, mikä ei oo liian kuuma ja mahtuu päälle. Aina mulle on toki tärkeää se, että vatteissa on mukava olo. Mun tyyli on yksinkertainen, mutta tykkään lisätä asuun näyttäviä yksityiskohtia.”

Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.

Jaa somessa