Sanna, 21

Lauantai 1.2.2020, Mannerheimin puisto

”Tää takki on Junkyardilta about vuosi sitten ostettu. Kollaripuku, housut ja paita, on New Girl Orderilta tilattu. Kengät ja baskerin oon tilannut Zalandolta. Reppu on Fjällrävenin.”

”Tykkään tosi paljon mätsäävistä seteistä, niin kuin tää mun kollaripuku. Mulle mukavuus ja helppous on tärkeintä. Että voi vaan aamulla nakata vaatteet päälle, kun lähtee töihin tai muihin rientoihin.”

”Nykyään uskallan pukeutua myös kaikkiin tällasiin oversize-juttuihin. Teininä en uskaltanut, kun kuvittelin näyttäväni liian pojalta. Nykyään en välitä sellaisesta.”

”Olin teininä vähän sellanen indieteini; käytin farkkupaitoja ja mulla oli paljon lävistyksiä ja värjätty tukka. Pitkään pukeuduin siistimmin ja tyttömäisemmin, mutta nyt on tullut tällanen ernuvaihe päälle. Tykkään tällasesta katutyylivibasta. Mun tyyli vaihtelee tosi paljon.”

”Tykkään myös tosi paljon eri vintagetyyleistä, eli eri vuosikymmenten pukeutumisesta. Tällä hetkellä 2000-luku inspiroi mua paljon. Matalat farkut, glitter, pinkki ja muu vastaava. Se ei näy niinkään mun pukeutumisessa, mutta mun Instagram feedi on kyllä täynnä vanhoja Britney Spearsin kuvia ja muuta vastaavaa, kuten isoja korvarenkaita, paksuja silmärajauksia ja yks värisiä meikkejä.”

”Myös sellanen Harajuku ja Japani inspiroi taas. Se oli sillon varhaisteininä kova juttu, niin se on tullut nyt takaisin. Kaikki sellainen söpöily kiinnostaa. Siksi mulla on esimerkiksi tällainen tukka.”

Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.

Jaa somessa