Viikkovinkit 13.7.-19.7.2020

Jussi Alaraasakka / Sonicscapes

Ke 15.7. Kauppatorin ja Hollihaan edustan vesialueet
Tänä vuonna Puistopiknikissä luonto kutsuu vesille: tarkemmin sanottuna soutuveneeseen, josta Jussi Alaraasakka soittaa esimerkiksi ”lillunta-ambienttia” ja muutakin asiaankuuluvaa, kesäistä äänimaisemaa. Tarkoituksena on myös testata mikrofoneilla ja erilaisilla paristo- ja akkukäyttöisillä laitteilla, millaisen soittimen voi saada aikaan itse veneestä ja sen soutamisesta.
Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä!

Mary Joan, Tuba Food & Lounge

La 18.7. klo 21
Uutta musiikkia tarjoillaan lauantaina Tubassa artistilta nimeltä Mary Joan! Keikalla kuullaan kappaleita tänä kesänä julkaistulta Origin-nimiseltä EP:ltä, mutta myös tuoreempien kappaleiden ensiesityksiä. Mary Joanin musiikki liikkuu orgaanisen R&B:n, neo-soulin, popin ja jazzin välimaastossa.
Katso tarkemmat tiedot täältä!

Valokuvanäyttely Meri meidän,
Pääkirjaston tapahtumatila Laituri

31.7. saakka
Itämeren suojelusta puhutaan usein kasvottomana ilmiönä ja ääneen pääsevät Itämeri-asiantuntijat, järjestöt ja säätiöt. Mutta mitä Itämeri merkitsee esimerkiksi Hailuodossa lapsuudenkesiä viettäneelle markkinoinnin ammattilaiselle? Ympäristökysymyksiin erikoistuneen kuvajournalisti Aino Huotarin Meri meidän -näyttely kertoo tavallisista ihmisistä ympäristöongelmien ratkaisijoina ja haastaa katsojaa löytämään itsestään meriluonnon suojelijana.
Lisätietoa näyttelystä löytyy täältä!

Sallamaari Paavola

Sallamaari Paavola

Sallamaari on Kaupunnin toimittaja, joka nauttii hyvistä tarinoista, kulttuuririennoista ja pohjoisen yöttömistä öistä.
Sallamaari Paavola

Sallamaari Paavola

Sallamaari on Kaupunnin toimittaja, joka nauttii hyvistä tarinoista, kulttuuririennoista ja pohjoisen yöttömistä öistä.

Jaa somessa

Close Menu