Nenna-Roosa, 24

Lauantai 6.7.2019, Tuira

”Mulla on päällä Dr. Martensin kengät, jotka on second handina hankittu. H&M:n housut, jotka on olleet mulla tosi, tosi kauan. Paita on Gina Tricotista. Nahkatakki on vintagetakki, jonka ostin lounaan hinnalla yhdeltä tutulta.”

”Mun tyyli on selkeälinjainen, pelkistetty ja minimalistinen, mutta kuitenkin vähän erikoinen. Kaikilla vaatteilla on ikään kuin joku oma juttu. Yksittäiset vaatekappaleet on simppeleitä, mutta kun ne yhdistää, niin niistä tulee hyvä kokonaisuus. Mun tyyli on myös hieman androgyyni. Oon vaalentanu mun kulmakarvat ja tykkään niistä tällaisina. Pukeudun usein mustiin vaatteisiin.”

Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.

Jaa somessa