Olli-Pekka, 22

Perjantai 5.7.2019, Aleksanterinkatu

”Mulla on tänään päällä ite revityt farkkushortsit, Niken Janoski-tennarit, Dickiesin t-paita ja ruutupaita. Oon tyyliltäni puoleksi skeittari ja puoleksi classy-tyylinen. Oon skeitannu melkein siitä asti ku oon kävelly, niin mää oon ollu oikeestaan aina tyyliltäni tämmönen. Joskus oon myös kauluspaita ja farkut päällä ja tukka laitettuna.”

Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.
Päivi Mäkelä

Päivi Mäkelä

Päivi on valokuvauksen, sosiaalisen median ja yrittäjyyden parissa työskentelevä kasvatustieteilijä. Päivi liikkuu kameransa kanssa Oulun kaduilla, kahviloissa ja kulttuuririennoissa, joissa voi bongata upeita katutyylejä.

Jaa somessa