Sanoja maan alta -podcast kaivautuu lyriikoiden kirjoittamisen ytimeen

Sanoittamiseen keskittyvää podcastia juontavat muusikot Eetu Viita ja Otto Joki sekä toimittaja Laura Juntunen.

Kuva: Sina Sarpola

Sanoja maan alta on podcast, jossa keskustellaan oululaisten ja oululaislähtöisten artistien kanssa kirjoittamisesta. Musiikkipodcastissa keskitytään sanoituksiin ja niiden tekemiseen. Miten lyriikat syntyvät? Mistä kaikki on lähtenyt? Entä millainen rooli kirjoittamisella ylipäätään on kunkin vieraan elämässä?

Podcastia juontavat muusikot Eetu Viita ja Otto Joki sekä toimittaja Laura Juntunen.

Eetu on kirjoittanut bändeille tekstejä puolet elämästään ja vaikuttaa nykyään mm. Qwälenissä, Nistikossa ja Letterbombsissa. Hän on julkaissut omakustanteena runokirjan, mutta ei pidä itseään muusikkona eikä runoilijana.

Otto on Oulussa vaikuttava ääniteknikko, joka työskentelee teatteriprojekteissa, tapahtumaäänentoiston parissa ja äänittää sekä miksaa musiikkia. Hän vastaa podcastin teknisestä toteuttamisesta. Otto ei ole koskaan kirjoittanut runoja tai lyriikkaa, vaikka soittaa ja laulaa useassa yhtyeessä.

Laura kirjoittaa työkseen. Hän on tehnyt vinot pinot lehtijuttuja ja tiedotteita sekä kirjoittanut runoja ja kirjan, mutta laulujen sanoittamisesta Laura ei tiedä yhtään mitään.

Jaksoja julkaistaan kerran kuukaudessa. Podcastin pilottijaksossa Eetu, Otto ja Laura keskustelevat omasta suhteestaan kirjoittamiseen, sanoittamiseen ja runouteen.

Pilotin voit kuunnella Spotifyssa:

Jaa somessa

Saatat pitää myös

Close Menu