Katutyyliä, inspiraatiota ja pohjoista muotialan osaamista.

ARTIKKELIT

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Antti Kairakari

Luova yrittäjä ja käsikirjoittaja Antti Kairakari inspiroituu miesten muodin kerroksellisuudesta, historiasta ja tarinoista.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Hanna Tuppurainen

Hanna Tuppurainen ei halua ostaa uutta, vaan tekee parhaat löytönsä mummojen vinteiltä ja vintageliikkeistä. Raskausaika ei ole ollut syy tinkiä arvoista tai tyylistä. Sen sijaan muuttuva keho on inspiroinut Hannaa keksimään uusia tapoja käyttää vanhoja vaatteita.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Emilia Aarnio

Luova yrittäjä Emilia Aarnio toteuttaa unelmiaan johdonmukaisesti. Viimeisimpiä toteutuneita haaveita ovat oman levyn tekeminen ja Tarkkis14 -liikkeen perustaminen. Tekemistä ja pukeutumista ohjaavat tunne, värit ja leikkisyys.

Yhteistyö

Mitä tyyli merkitsee?

Ouluuksin katutyylikuvista tutut kasvot kertovat videolla, mitä tyyli heille merkitsee.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Maria Jauhonen

Maria Jauhonen löysi oman tyylinsä jo nuoruusvuosina. Ikä on tuonut tyyliin rentoutta, rohkeutta ja leikkisyyttä.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Kasper Knuutila

Kasper Knuutila inspiroituu 1970-luvusta, kotimaisesta designista ja Youtuben muotibloggaajista. Parhaat löytönsä hän on tehnyt kirpputoreilla ja läheisten vaatekaapeilla.

Kameran takaa

Second hand -kierros Oulussa

Lähdimme kierrokselle Oulun second hand-, vintage- ja kirpputorimaailmaan. Nappaa vinkit talteen ja lähde tekemään löytöjä!

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Riikka Forsman

Kauppakeskus Valkean markkinointi- ja tapahtumapäällikkönä työskentelevä Riikka ei koskaan valitse seuraavan päivän vaatteita etukäteen. Hänelle tyyli on tunneasia, joka saa elää elämän mukana.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Lauri Ahtinen

Taiteilija Lauri Ahtiselle tyyli on ollut lapsesta saakka tapa erottua ja ilmaista itseään. Hänelle pahin tyylipainajainen olisi se, ettei mikään muuttuisi.

Vaatekaapilla

Vaatekaapilla: Heidi Hyytinen

Elossa-blogia pitävän Heidi Hyytisen kulutustottumukset menivät uusiksi pari vuotta sitten ilmastoahdistuksen myötä. Uusi arvomaailma näkyy myös vaatevalinnoissa.

Yhteistyö

Miesten vaatteiden Ullakko

Miesten vaatteiden second hand -liike Ullakko avattiin Ouluun maaliskuun lopussa. Miltä liike näyttää, ja millainen on ollut uusien yrittäjien polku matkalla ideasta toteutukseen?

Close Menu